header banner
Default

Bulut Bitcoin Madencilik Sistemi: ECOS!


Bitcoin madenciliği genelde yüksek maliyetler ve teknik bilgiye ihtiyaçla ilişkilendirilir. Ancak oturduğunuz yerden de Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz. Peki nasıl?

Son yılların en tartışmalı yatırım araçlarından kripto paralar, Bitcoin’in yükseliş trendine girmesiyle yine herkesin dilinde. Hal böyle olunca kripto para yatırımı nasıl yapılır gibi konular sıklıkla gündem oluyor. Ancak kripto para yatırımı yapmak, sadece elinizdeki TL ile Bitcoin satın almaktan ibaret değil.

Kripto para yatırımı yapmanın en kolay yollarından bir tanesi de madencilik. Geçmişte sadece belirli ekipmanlar aracılığıyla yapılan madencilik, son dönemlerde bulut sistemler üzerinden de yapılabiliyor. Evet yanlış duymadınız; bulut madencilik yöntemi ile oturduğunuz yerde kalkmadan ve elektrik faturası gibi ek maliyetleri düşünmeden madencilik yapabilirsiniz.

ECOS da bulut madenciliği yapabileceğiniz platformlardan bir tanesi!

VIDEO: Ekipmansız Bitcoin Kazmak ! | Binance Cloud Mining Nedir? Nasıl Kullanılır?
Doğukan Doğan

ecos bulut madencilik

Oturduğunuz yerden Bitcoin madenciliği yapabileceğiniz platformlardan bir tanesi de ECOS. 2017 yılından beri hizmet vermekte olan firma, sahip olduğu lisans ile bu alanda güvenebileceğiniz platformlar arasında yer alıyor. ECOS’u kullanmak isteyen tüketicinin yapması gereken tek şey, bir üyelik oluşturmak. Daha sonra bilgisayar veya akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamayı kullanarak, kazancınızı günlük olarak kullanabilirsiniz.

“Bulut madencilik” tabirini ECOS üzerinden açıklamak gerekirse; bu platform ile tamamen ECOS bünyesinde bulunan ASIC Bitcoin madencilik cihazlarını kiralayabiliyorsunuz. Cihazların harcadığı elektrik ve bakım gibi giderler tamamen ECOS’un sorumluluğunda bulunuyor. Siz sadece bütçenize göre kiralama yapıp, günlük kazancınıza odaklanıyorsunuz.

Bitcoin madenciliği

Dünya çapında 420 binden fazla kullanıcıya sahip olan ECOS’ta, isterseniz madencilik cihazı da satın alabiliyorsunuz. Bunun elbette bazı avantajları var. Neticede kiralama yoluna gittiğinizde, kiralama tipine göre ödemeler yapacaksınız. Satın alma halinde ise cihaz tamamen sizin olacak. Bu da kazancınızı uzun vadede artıracaktır. Bu arada; ECOS’ta 39-110 terahash aralığında kapasite sunan, dünyanın en ünlü Bitcoin madenciliği firmalarının ürünlerini bulabiliyorsunuz.

ECOS’taki avantajlar bunlardan ibaret değil. Bu şirket, ASCI madencileri bünyesinde tutuyor. Pek çok bulut madencilik sisteminin aksine, kiraladığınız veya satın aldığınız madencinin kurulumu için beklemiyorsunuz. Üyeliğinizi oluşturduğunuz an itibarıyla artık siz de bir madenci oluyorsunuz. Kafanıza takılan her türlü soru içinse 7/24 cevap alacağınız bir destek hattı oluşturulmuş.

ECOS

Eğer siz de ECOS ile hemen tanışmak ve ücretsiz olarak sunulan deneme sürümünü hemen başlatmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Eğer dilerseniz; “HELLOECOS” kodunu kullanarak 5 günlük ücretsiz deneme sürümü hakkınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu arada; bulut madencilik ile ilgilenmiyorsanız ancak kripto para yatırımı yapmak istiyorsanız veya kripto cüzdana ihtiyacınız varsa da ECOS’u kullanabilirsiniz. Bu bağlamda; platformun mobil uygulamaları ile sosyal medya hesapları için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

  • NOT: İş birliği kapsamında hizmetlerinden bahsettiğimiz ECOS, Ermenistan hükümeti desteği ile kurulan Serbest Ekonomi Bölgesi'nde yer alan bir şirket ve 2017'den beri hizmet veriyor. ECOS, yasal statüye sahip tek bulut madencilik şirketi olduğunu belirtiyor. Kripto madenciliği yatırımı yapmadan önce, ilgili şirket ile ilgili kişisel araştırmalarınızı mutlaka yapmanızı öneririz.

Sources


Article information

Author: Jennifer White

Last Updated: 1703097603

Views: 818

Rating: 4.7 / 5 (111 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jennifer White

Birthday: 2015-04-21

Address: 7882 Anderson Garden, Lake Matthewmouth, MT 18301

Phone: +3796821963562652

Job: Article Writer

Hobby: Coffee Roasting, Bird Watching, Running, Rowing, Amateur Radio, Hiking, Skateboarding

Introduction: My name is Jennifer White, I am a Colorful, strong-willed, unswerving, honest, receptive, priceless, talented person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.