header banner
Default

Klanten van Bux adviseren Coinmerce na de overname door ABN Amro


De Nederlandse online broker Bux raadt zijn klanten aan over te stappen naar het crypto platform Coinmerce, in navolging van de recente overname door ABN Amro bank. Deze overname heeft Bux aangezet tot het heroverwegen van zijn strategie en diensten, met name op het gebied van cryptohandel.

Voor veel Nederlandse crypto-investeerders is Coinmerce waarschijnlijk een bekende naam. Eerder dit jaar nam de crypto exchange al klanten over van Binance, nadat Binance zijn Nederlandse activiteiten moest staken door regelgevende beperkingen. De Nederlandse toezichthouder had Binance geen licentie als Virtual Asset Service Provider (VASP) verleend. Deze licentie is cruciaal voor legale operaties in veel jurisdicties en vereist over het algemeen naleving van bepaalde normen, waaronder anti-witwasrichtlijnen (AML).

Hoe werkt de overstap?

Klanten van Bux hebben de optie om hun cryptovaluta naar een platform naar keuze over te zetten, maar Bux biedt hen een vereenvoudigde overstapservice naar Coinmerce aan. Gebruikers die cryptovaluta bij Bux aanhouden, krijgen een notificatie in hun beleggingsapp met het verzoek om toestemming voor de overdracht van hun digitale munten naar Coinmerce. Na goedkeuring zal Coinmerce automatisch een account voor de klant aanmaken en de munten overboeken. Als extra stimulans biedt Coinmerce klanten die meer dan duizend Bux-tokens bezitten een jaar lang kosteloos handelen aan. Helaas kunnen investeerders met een kleiner aantal tokens geen aanspraak maken op deze aanbieding.

Coinmerce crypto partner van Jumbo-Visma

Sportfanaten zullen het crypto platform Coinmerce mogelijk ook kennen van het Jumbo-Visma team, bekend van de schaats- en wielerwereld. De exchange heeft dit jaar namelijk een partnerschap gesloten met Coinmerce. Een interessant aspect van de deal is dat Coinmerce een deel van het sponsorbedrag aan het team in Bitcoin (BTC) uitbetaalt. Deze samenwerking, een primeur in de sportsector, onderstreept de groeiende verbinding tussen sportprestaties en financiële technologie. 

Sources


Article information

Author: Donald Mckenzie

Last Updated: 1704430921

Views: 1035

Rating: 4.5 / 5 (101 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Donald Mckenzie

Birthday: 1929-08-06

Address: 67389 Brown Centers Suite 119, East Jessicaton, DC 82428

Phone: +4285821369916614

Job: Pharmaceutical Sales Rep

Hobby: Fencing, Dancing, Soccer, Yoga, Sculpting, Photography, Camping

Introduction: My name is Donald Mckenzie, I am a courageous, clever, honest, esteemed, dear, artistic, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.